Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Gaziantep Kuzey Şehir Toki 6. etap ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep İli, Şehit Kamil İlçesi, Kuzey Şehir’de hayata geçirilecek olan Toki Gaziantep Şehit Kamil Kuzey şehir 6. etap 1. bölge projesinin ihalesi gerçekleştirildi. kapsamında inşa edilecek konutların ihaleleri hızla devam ediyor.

Proje kapsamında  toplam 727 adet daire yer alacak. Toplu konut projesi Kuzey Şehir’de 6. etap birinci bölgede yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Gaziantep Kuzey Şehir Toki 6. etap projesinin ihalesi 22 Ekim 2019, Salı günü yapıldı. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı – Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapıldı. Projede 727 adet dairenin dışında ayrıca cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Gaziantep Şehit Kamil Kuzey Şehir Toki 6. etap 1. etap projesinde yer alan konut blokları yatay mimaride inşa edilecek. Projede yer alan dairelerin 365 tanesi 2+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana geliyor. 298 tanesi 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 64 tanesi ise 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. 

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kuzey Şehir Projesi ile 50 bin konutlu 250 bin nüfusun yaşayacağı yeni bir yerleşim alanı meydana gelecek. 8 bin 500 dönümlük bir alan üzerinde hayata geçirilecek olan Gaziantep Kuzey Şehir’de tamamlanan diğer etaplarında ise yaşam başladı.

Gaziantep Şehit Kamil Kuzey Şehir Toki 6. etap 1. etap projesinde orada yaşayacak olan kişiler, eğitim imkanları, sağlık imkanları, sosyal alanlar, tüm fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulunuyor. Tüm bu hizmetler şehir merkezine gitmeden bu projelerde karşılayabilecek.