Kategoriler
Proje Haberleri

Gaziantep Rümeysa Park satışları devam ediyor

Gaziantep Rümeysa Park projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Gaziantep Şehitkamil’de bulunan proje Yükseller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan daireler 2 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan daireler 2 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekaredir. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 165 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 lüks daireler geniş balkona sahiptir. Üstelik balkonlarda çift cam uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi mevcuttur. İsteğe bağlı ultra lüks duvar kağıtları uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf lake mutfak, vestiyer, Hilton özellikli banyolar ve daha nice özellikler yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Gaziantep Rümeysa Park konumu ve fiyatları hakkında

Gaziantep Rümeysa Park projesi, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Karacaahmet Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Bu projedeki fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 570.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı ise 740.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 343 96 97 veya 0 (541) 354 61 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version