Kategoriler
Proje Haberleri

Gaziantep Sema Şehir satışları devam ediyor

Gaziantep Sema Şehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Gaziantep Şehitkamil’de bulunan proje Yükseller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projedeki binada 10 adet kat bulunmaktadır. Site içerisinde 2,5 artı 1 konut tipine sahip daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projedeki binada 10 adet kat bulunmaktadır. Site içerisinde 2,5 artı 1 konut tipine sahip daireler satışa sunulmuştur. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Bu lüks daireler geniş balkona sahiptir. Üstelik balkonlarda çift cam uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi mevcuttur. 10 katlı binada yer alan dairelerde balkon ve 2 adet banyo mevcuttur.

Konut projesinde yer alan dairelerde isteğe bağlı ultra lüks duvar kağıtları uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf lake mutfak, vestiyer, Hilton özellikli banyolar ve daha nice özellikler yer almaktadır. Ayrıca dairelerde biri ebeveyn banyosu olmak üzere 2 adet banyo bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Gaziantep Sema Şehir konumu ve fiyatları hakkında

Gaziantep Sema Şehir projesi, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Karacaahmet Mahallesi’nde konumlandırılmıştır.

Projede bulunan, brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 2.5 artı 1 dairelerin fiyatı 900 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 343 96 97 veya 0 (541) 354 61 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…