Kategoriler
Dekorasyon

Geberit, banyo alanlarına son bir dokunuş getiriyor

Geberit, banyo tasarımlarında son dokunuşu yapmak için sizlerle oluyor. Alanları kişiselleştirmede İsviçre’nin sıhhi tesisat devi Geberit, Türkiye’deki kullanıcılarına detaylarda özgürlük sunacak. Markanın çatısı altından çıkan Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları, kullanıcılarının tercihleri doğrultusunda kişilere özgü bir şekillendirme seçeneği veriyor. Farklı renk seçenekleri, yüzey kalitesi, kolay montaj ve pratik kullanım fırsatlarının bir araya getirildiği modellerde, Geberit’in üst düzey performansını sizlerde yaşayın.

Geberit ile banyolara son bir dokunuş

Felsefesini “Tasarım Fonksiyonla Buluşuyor” kavramıyla açan ve yıllar geçtikçe ürün gamını sürekli güncelleyen İsviçre’nin sıhhi tesisat devi Geberit, banyolara son dokunuşu vermek için kullanıcılarıyla buluşmaya hazır. Kumanda kapaklarıyla tasarım ve fonksiyonellikteki bilirkişiliğini ürünleriyle kanıtlamaya devam eden marka, imzasını Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapaklarıyla genişletti. Kişiselleştirilebilir özelliklerin sunulduğu kapaklar için banyo kullanıcılarının tercihleri kişisel istekler doğrultusunda karakterize ediliyor. Kolay temizlenebilir basma butonlarının varlığı sayesinde hijyene önem gösteren bünyelere iyi gelen kapaklar, çift kademeli deşarj sistemiyle de tasarruf arayışına bir son verdi. Sigma serisi altında geliştirilen gömme rezarvuarlar ile kullanılan Sigma 50 ve Sigma 21, banyolara kendi imzanızı atmanıza yardımcı olacak.

Sigma 50 ile banyoda tasarımlarınızı konuşturun

Sigma serisi altında geliştirilen Sigma 50 kumanda kapakları, yenilenen renk ve materyaller ile hayata geçirildi. Banyoda tasarıma renk katan ve şık seçenekleriyle daima göz dolduran Sigma 50, renk seçeneklerini; beyaz, siyah, parlak krom, krom, füme cam, toprak rengi cam ve bej camdan oluşan, 8 farklı yüzey rengiyle birleştiriyor. Teknik özellikleri kadar tasarım özelliklerine önem gösteren marka; yeni kumanda kapakları için doğal taş, beton ve ahşap yüzey seçeneklerini de ekledi. Basma butonların pirinç, bronz ve siyah krom renk alternatifleri ile zenginleştirildiği kapaklarda, dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcı Christoph Behling’in imzası taşınacak. İstekler doğrultusunda, banyolar için kullanıcıların seçtiği malzeme ile kaplanma alternatifi de bulunmaktadır. Tüm bu fırsatlarla birlikte seçilen renk kombinasyonuna uygun bir kapak da yaratılabiliyor.

Sigma 21 ile kendi kumanda kapağını yarat

Kumanda kapağında yuvarlak basma butonlu çerçevesiz tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Sigma ailesinden Sigma 21; yüksek kaliteli yüzeyi ile tam bir uyum sağlamaktadır. Çerçevesiz tasarımı sayesinde çok sayıda malzeme ile kaplanma özelliğine sahip bir model yaratan Sigma 21; beton, ahşap, cam veya arduvaz gibi yüzey seçeneklerini de kullanmanıza olanak tanıyor. Banyolarda oluşturulan estetik bir görünümün kuvvetlendirildiği yeni üründe, pirinç, krom, siyah krom ve bronz tasarım halkası ile istenilen elegant ve asil bir görünüme kavuşabilirsiniz. Pek çok alternatifin tek bir ürün altında oluşturulduğu süreçte pratik kullanım insan yaşamını kolaylaştırırken, kolay montaj ve ergonomik yapı her türlü mekânda kullanılabilir. Tüm bu seçeneklere ilaveten kullanıcılarını asıl sevindiren özellik banyo içlerinde oluşan kötü kokuların yok edilmesi olacak. Geberit DuoFresh koku alma ünitesinin opsiyonel olarak entegre edilebildiği bu her iki üründe, banyo alanlarına daha fazla ferahlık ve temizlik için akıllı fonksiyonlar bir araya getirildi.

Exit mobile version