Kategoriler
Gündem

Gebze Center AVM sağlık ve güvenlik önlemleri ile açılıyor

Gebze Center AVM, bu yıl 10. yaşını kutluyor. Koronavirüs salgını sebebiyle bir süredir kapalı olan Gebze Center AVM, söz konusu pandemi dönemi sonrasında normalleşmeye ilişkin önlemlerini tamamlamış durumda.

Gebze Center AVM, 1 Haziran 2020 tarihinde tekrar kapılarını aralayacak. Hizmet vermeye başlayacak olan Gebze Center AVM, yüksek sağlık ve güvenlik önlemleri ile ziyaretçilerini bekliyor.

Söz konusu olan alışveriş merkezinde yönetim ekibi de dahil olmak üzere temizlik ve güvenlik görevlilerine Koronavirüs salgını hakkında eğitim verildi. Buna ek olarak da Gebze Center AVM, Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı hazırladı. Bu konuda da gerekli bilgilendirmelerde bulunmakta.

Olası acil durum senaryoları üzerinde çalışan Gebze Center AVM, söz konusu bir durumda merkez içinde özel bir izolasyon alanı oluşturmuş durumda.

Yüksek sağlık önlemleri ile kapılarını aralayacak olan Gebze Center AVM, ziyaretçilerin girişinde temassız dijital termometre ile ateş ölçümü yapacak. Buna göre de 38 derece ve üzerindeki yüksek ateş tanımlamasına uyan ziyaretçilerin alışveriş merkezine girilmesine müsaade edilmeyecek. Söz konusu yüksek ateşe sahip olan kişiler sağlık kuruluşlarına yönlendirilecek. Ek olarak maskesiz giriş yapmak isteyen ziyaretçilerin de girişine izin verilmeyecek.

Sosyal mesafe ile ilgili düzenlemelerde bulunan Gebze Center Yönetimi, engelli arabalarını her kullanım sonrası dezenfekte edecek.

Söz konusu olan süreçte hem ziyaretçi hem de çalışanları için en sağlıklı noktaya erişen Gebze Center’da klimaların da 24 saat yüzde 100 taze hava vermesi sağlanacak şekilde bakımları yapıldı.