Kategoriler
Proje Haberleri

Gebze Vadi Park Evleri satışları başladı

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tatlıkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilen Gebze Vadi Park Evleri projesinde satışlar başladı. White İnşaat firması tarafından hayata geçirilen projede daire satışlarına başlandı. Projede daire fiyatları ne kadar? Daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Hepsi ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği proje birbirinden bağımsız dört konut bloğundan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede toplam 96 adet daireye yer verilmektedir. Binalarda asansör, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca jeneratör, yangın merdiveni, uydu sistemi, kablo tv, su deposu gibi bir çok özellikte vardır. Sosyal alanlar olarak ise çocuk oyun parkı, spor alanı mevcuttur. Bunların dışında açık otopark ve kapalı otoparkta mevcuttur.

Projede daire özellikleri neler?

Gebze Vadi Park Evleri projesi beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Ayrıca projedeki dairelerin alanları ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 dubleks tipindedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 110 metrekare ile 218 metrekare arasında değişiyor.

Gebze konut projesinde 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler brüt  125 ve 130 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Ayrıca 4+1 tip dubleks daireler ise brüt 218 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Gebze Vadi Park Evleri fiyat listesi

Gebze Vadi Park Evleri projesi kapsamında inşa edilen dairelerin fiyatları, konutların tipleri, büyüklüklerine, bulunduğu kata ayrıca cephesine göre değişiklik göstermektedir.

  • Projede yer alan 110 metrekare 2+1 daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 125 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 410 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 218 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dubleks daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Gebze’da hayata geçirilen proje için müracaat adresi Evliyaçelebi Mahallesi, Hatboyu Caddesi,  Koşar Sokak, No:1 D:1   Tuzla / İstanbul adresidir.

Tel: 0216 504 77 00 ve 0533 419 46 48

Ayrıca benzer proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.