Kategoriler
Proje Haberleri

Gedikkaya Can Evler satışları başladı

Gedikkaya Can Evler geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Global Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 156 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 182 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı, market, kafeterya ve seyir terası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi pek çok özelliğe sahiptir. Dairelerde banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Kiler, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa mevcuttur.

Gedikkaya Can Evler konumu hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, hastane ve okul gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Üstelik toplu taşıma aracı olarak dolmuş kullanabilirsiniz.

Gedikkaya Can Evler fiyatları ne kadardır?

Gedikkaya Can Evler projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 113 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 279.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 156 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 460.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 625.000 TL ile 630.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 423 26 00 veya 0 (532) 742 00 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version