Kategoriler
Proje Haberleri

Genyap Link Kağıthane 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatıyla satışta

İnsanların beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan Genyap Link Kağıthane projesi huzur, konfor ve güven isteyenlerin adresi olmaya aday. Akıllı tarafımı ve ferah terasları sayesinde şehir ile bambaşka bir bağlantı kuruyor. Proje Genyap firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir.

5 bin metrekare yüzölçümüne sahip alanda yükselen proje 4 konut bloğundan oluşmaktadır. İstanbul konut projesinde toplam 414 adet daire yer alıyor. Projede 414 dairenin dışında ayrıca 2 adet ticari ünite mevcuttur.

Projede hangi tip daireler var?

Konut projesinde 1+1, 1.5+1, 2+1, 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. 21 farklı 1+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri ise brüt 48.66 ile 89.99 metrekare arasında değişmektedir. 1.5+1 tip daireler 4 farklı şekilde projeye dahil edildi. Daire büyüklükler ise brüt 72.20 metrekare ile 81.89 metrekare arasında değmektedir.

Projede 42 farklı 2+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. 2+1 tip dairelerin alanları ise 75.26 metrekare ile 112.25 metrekare arasındadır. Kağıthane konut projesinde yer alan 3+1 tip dairler ise 10 farklı tipte tasarlandı. Dairelerin büyüklükleri ise 103.28 metrekare ile 162.36 metrekare arasında değişiyor.

Metro Genyap Link Kağıthane projesinin yanıbaşında

Metronun hemen yakınında yer alan proje sayesinde iş yerlerine ulaşım çok kısa bir sürede gerçekleşmiş olacak. Yatarım değeri yüksek yerlerden biri olan Kağıthane’de hayata geçirilen projede yüksek standartlar ile hayata geçiriliyor.

Çocuklar için çocuk parkı, mini basketbol sahası, futbol sahası gibi alanlar proje içerisinde yer alıyor. Ayrıca projede spor salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar hamamı da mevcuttur.

Cendere Caddesi üzerinde yer alan proje Akmerkez AVM’ye 6.2 km, Axis AVM’ye 1.2 km, Florence Nightingale Hastanesi’ne 2.5 km mesafede yer alıyor. Ayrıca Kolan Hastanesi’ne 2.9 km, Okmeydanı Hastanesi’ne 2.6 km, İstanbul Atlas Üniversitesi’ne 2.3 km mesafededir. Bunların dışında Yıldız Teknik Üniversitesi’ne 6.4 km, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne 3.6 km Sabiha Gökçen’e 42.3 km mesafededir.

Genyap Link Kağıthane ödeme planı nasıl?

Daire satışlarının devam ettiği Genyap Link Kağıthane projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Daire sahibi olmak isteyenler 48 ay  vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorlar. Ayrıca projede teslime kadar kira desteği fırsatı sunuluyor.

Tel: 0212 295 1 295

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version