Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Genyap Oxygen’de ödeme kampanyası

Avrupa Yakası’nda inşa edilen Genyap Oxygen projesinde 15 katı zemin üstü, 4 katı ise zemin altı olmak üzere 19 katlı tek blok bulunuyor. 1000A Yapı ile Genyap’ın ortaklaşa imza attığı projedeki yeşil alanlı peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra orman manzarası konutlara eşlik ediyor. Bin 800 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde konumlandırılan projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor.

Projedeki konutların satın alımında ise 0,99 faiz oranıyla ödeme, yüzde 15 indirim ve 36 ay vadeli 5 bin liraya kadar kredi desteği seçeneklerinin yanı sıra kişiye özel ödeme planı da oluşturuluyor.

Genyap Oxygen‘de sosyal donatılar

Kâğıthane’de bulunan Genyap Oxygen projesinde yürüyüş yolları, spor salonu, bulunurken yeşil peyzaj alanlarıyla kaplı projede kamelya ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Kapalı otoparka sahip proje, kameralı güvenlik sistemleriyle olası bir tehdide karşı izleniyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Genyap Oxygen projesindeki orman manzarasının eşik ettiği dairelerde ısı yalıtımı, su yalıtımı, ses yalıtımı, duvar kâğıdı uygulamaları, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve görüntülü diyafon sistemi bulunuyor.

Projedeki 1+1 tipindeki daireler brüt 81,35 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler brüt 99 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise brüt 145,62 metrekare genişliğinde bulunuyor.

Projedeki fiyat listesi nedir?

Genyap Oxygen projesindeki 1+1 daire tipleri 626 bin lira ile 646 bin lira arasında, 2+1 daire tipleri 722 bin lira ile 919 bin lira arasında, 3+1 daire tipleri 962 bin lira ile 1 milyon 370 bin lira arasında alıcısına teslim edilirken 4+1 daire tipleri ise 1 milyon 430 bin liradan satışa çıkarılıyor.

Projedeki ödeme seçenekleri

Projedeki konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 aya kadar vade imkânı tanınıyor. Ayrıca, projeden daire alacaklara yüzde 15 indirime ek olarak 36 ay vadeli 5 bin liraya kadar kredi desteği sunuluyor. Bunların yanı sıra projedeki daire satın alımlarında kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor.

Proje nerede?

Proje, yapılması planlanan tüp geçit projesinin çıkış noktasına bir dakikalık mesafede bulunuyor. Üç katlı tüp geçit projesi; İncirli, Zeytinburnu, Cevizlibağ, Edirnekapı, Sütlüce, Perpa, Çağlayan, Mecidiyeköy, Gayrettepe, Küçükyalı, Altunizade, Ünalan ve Söğütlüçeşme istasyonlarından oluşuyor. Tünelden hem metro hem de araç geçişinin sağlanması hedefleniyor.

Merkez Mahallesi, Havuzlar Caddesi, Kâğıthane / İstanbul açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 212 295 12 95