Kategoriler
Proje Haberleri

Genyap Wen Levent satışları devam ediyor

Genyap Mimarlık Mühendislik ve İnşaat firması tarafından İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Mustafa Kemal Mahallesi’nde hayata geçirilen Genyap Wen Levent projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Peki projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Kağıthane konut projesi 1.150 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Toplam 12 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip proje V şeklinde tek konut bloğundan meydana geliyor. 14 kattan meydana gelen konut projesinde toplam 126 adet daire yer alıyor.  Projede 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 çatı dubleks dairelerin yer alıyor. Projede daire büyüklükleri ise 54 metrekareden başlıyor. 1+1 tip daireler brüt 54 metrekare, 1+1 dubleks daireler brüt 69 metrekare olacak şekilde tasarlandı. 2+1 tip daireler 76 metrekare, 2+1 dubleks daireler ise brüt 99 metrekare olarak tasarlandı.

Genyap Wen Levent fiyatları ne kadar?

Genyap Wen Levent Residence projesinde yer alan 54 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin fiyatları 499 bin TL’den başlıyor. Brüt 76 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 999 bin TL’den başlıyor. 77 metrekare bürüt büyüklüğe sahip 1+1 loft dairelerin fiyatları ise 828 bin TL’den başlıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Büyükdere Caddesine 550 metre mesafede yer alan konut projesinde kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark mevcut. Projede çocuk oyun alanı, kafeterya, spor salonu gibi alanları da var. Bunların dışında ayrıca fitness salonu, Türk Hamamı, sauna, masaj ve dinlenme odası bulunmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark, buhar odası cafe ve restoran gibi bir çok alan da yer almaktadır.

İş, finans ve eğlence merkezlerine yakın bir konumda yer alan projede temizlik hizmetleri, çocuk kulübü, cep sineması, lounge, elektrikli araç istasyonu, teknik servis gibi hizmetler sunuluyor.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0212 295 12 95 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız