Kategoriler
Proje Haberleri

Gesi Bağları 120 satışları başladı

Gesi Bağları 120 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu projenin konumu Grup Avenir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede toplam 120 adet villa bulunmaktadır. İster bağımsız ister site konseptinde olan villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede toplam 120 adet villa bulunmaktadır. İster bağımsız ister site konseptinde olan villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. 4 artı 1 villaların büyüklüğü ise 201 metrekare ile 239 metrekare olmaktadır. Her villa konutun arsa alanı brüt 309 metrekare ve brüt482 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca toplam proje alanı 6 adadan oluşup 49.236 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Her villaya ait 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hobi bahçesi alanı ile peyzaj ve çevre düzenlemesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Standart üzeri yükseklikte tavan yapılmıştır. Mutfakta ergonomik dolaplar ve ada mutfak bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor, rampa, tutamak ve tuvalet bulunmaktadır. Tüm kullanılan malzemeler TSE, CE, ISO belgeli olması şeklindedir.

Gesi Bağları 120 konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Gesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tramvay ve otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Gesi Bağları 120 fiyatları ne kadardır?

Gesi Bağları 120 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 202 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.895.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 201 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 1.816.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 239 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 2.180.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 50 26 veya 0 (534) 260 33 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…