Kategoriler
Toki Haberleri

Giresun Merkez Aksu Toki kura sonuçları belli oldu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Giresun İli, Merkez İlçesi, Aksu Mahallesi’nde hayata geçirilen Giresun Merkez Aksu Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi yapılmıştır. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Giresun Merkez Aksu Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını beklemektedir. Ayrıca Giresun Merkez Aksu Mahallesi 595 Konut projesinin kura çekilişi de bugün gerçekleştirilmiştir.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemiştir. Giresun İli, Merkez İlçesi, Aksu Mahallesi’nde hayata geçirilen Giresun Merkez Aksu Mahallesi 595 Konut Projesi hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmiştir. Kura çekilişi 07 Eylül 2021 tarihinde Salı günü saat 11:00’de başlamıştır. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 85.86 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 105.86 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Giresun Merkez Aksu Toki kura sonuçları

Toplam 595 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 595 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir.  Projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 415 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılacak olan dairelerin 180 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 tip dairelere toplam 413 adet başvuru yapılmıştır. 3+1 tip dairelere ise toplam 180 adet başvuru yapılmıştır.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Giresun Merkez Aksu Toki Konutları projesinde kura çekilişi 07 Eylül 2021 tarihinde Salı günü saat 11:00’de başlamıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmıştır. Çekiliş Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır.

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Giresun İli, Merkez İlçesi, Aksu Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

2+1 tip konut kura sonuçları için tıklayınız…..

3+1 tip konut kura sonuçları için tıklayınız…..

Exit mobile version