Kategoriler
Proje Haberleri

Gloria Park Villaları satışları başladı

Gloria Park Villaları projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Tekirdağ Çorlu’da bulunan proje, Yıldırım İnşaat Bey Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca daireye ait özel bahçe alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu, geniş ve ferah peyzaj alanı ve spor alanı bulunmaktadır. Daire içerisinde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Ankastre mutfak, spot aydınlatma, çamaşır odası ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. 

Gloria Park Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Gloria Park Villaları projesi, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Önerler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market ve park gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. 

Projede bulunan, brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.445.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca daireler oturuma hazır durumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 646 66 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…