Kategoriler
Proje Haberleri

Glorius 2 Ada Villas satışları başladı

Glorius 2 Ada Villas projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Aydın Kuşadası’nda bulunan proje Topmark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Villalar 3 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede bulunan müstakil villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje bulunan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 192 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi, yangın ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Ankastre mutfak, set üstü ocak ve çelik kapı gibi özellikleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra elektrikli panjur sistemi mevcuttur. Ayrıca ısıtma sistemi olarak kalorifer kullanılmaktadır. Villaların 3 adet banyosu bulunmaktadır.

Glorius 2 Ada Villas konumu ve fiyatları hakkında

Glorius 2 Ada Villas projesi Aydın’ın Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca denize 500 metre uzaklıkta olup doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitte temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz marketler bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayola yakın olup, toplu taşıma olarak dolmuş kullanabilirsiniz.

Müstakil villa projesinde bulunan büyüklüğü brüt 192 metrekare olan 3 artı 1 konutların fiyatı 2.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 622 04 00 ya da 0 (539) 559 94 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız