Kategoriler
Proje Haberleri

Gök İnşaat Kapadokya Tower satışları devam ediyor

Aksaray Merkez konut projesi Gök İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aksaray İli, Merkez İlçesi, Tacin Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Gök İnşaat Kapadokya Tower konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez Tacin Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi dört konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda konut bloğu 8 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aksaray konut projesinin zemininde jetgrout uygulanmış olup 9 derecelik depreme dayanıklıdır.

Projede bulunan dairelerde lüks bir yaşam için, uluslararası standartlara sahip materyaller ve en kaliteli markalar kullanılmaktadır. Aksaray konut projesi içerisinde yer alan dairelerde ankastre set bulunmaktadır. Üçlü çelik kapı sistemi, doğal gaz, yangın ve hırsızlık alarmı bulunmaktadır. Aynı zamanda konut projesinin yer aldığı site içerisinde çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik sistemi yer almaktadır. Neva Garden Göktürk konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Üstelik dairelerin büyüklükleri ise; 2+1 tip daireler brüt 135 metrekare iken, 3+1 tip daireler ise brüt 165 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Gök İnşaat Kapadokya Tower Daire Fiyatları Ne Kadar?

Aksaray konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve  büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 135 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Gök Rezidans projesindeki 165 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Aksaray konut projesi, Şehir Merkezinde Tacin Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda eczane, hastane, market, park gibi noktalara da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0541 527 11 14  numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version