Kategoriler
Proje Haberleri

Gök Konutları fiyat

Çanakkale ilinin  Merkez bölgesinde Gök Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Yılmaz İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar iki bağımsız bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar konut bloğu olarak yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan konutlar renkli ve modern mimarisi ile dikkat çekmekte. Projede yer alan konut blokları onar katlı olacak şekilde hayata geçiriliyor. Çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Cevat Paşa Mahallesi, 136 Ada 13 Parsel’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri ne kadar?

Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de tek bir plandan oluşmakta. Gök Konutları projesinde yer alan konutlar 3+1 daire tipinden meydana geliyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 140 metrekare olarak hayata geçirilmekte.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tipi ve büyüklüğüne bağlı olarak tek bir fiyattan başlıyor. Gök Konutları projesinde yer alan konutların brim metrekare fiyatı 3 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yer alan konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Sosyal alanları ile dikkat çeken projede birçok sosyal alan bulunuyor. Site sakinleri için açık yüzme havuzu, kamelya, sosyal alanlar, peyzaj alanları ve basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Bunların yanı sıra açık otopark ve kapalı otopark hizmeti de bulunuyor.

Projede bulunan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve çalışmaların tamamlanmasının ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 286 213 50 05