Kategoriler
Proje Haberleri

Gökçe Park Villaları satışları devam ediyor

Gökçe Park Villaları geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Gökçe Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aydın’ın Didim ilçesinde hayata geçirilmektedir. Bu projede 3+1 tip daireler satışa sunulmaktadır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Gökçe Park Villaları projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Evin özellikleri ve detayları alıcı tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu nedenle sizler bu evin özelliklerinin detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Evlerin ısısı merkezi sistem ile sağlanmaktadır. Bu projede oldukça ilgi çeken ve alıcıyı memnun eden özelliklerinin olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda ses ve ısı yalıtımı da mevcuttur. Site içerisinde bulunan bu evlerin içerisi geniş ve ferahtır. Büyük odaları ve güneş alan yapısı ile ilgi çekmektedir. Evler her cepheye bakmaktadır. Bu nedenle oldukça iyi bir manzarasının olduğunu da söylemek mümkündür. Spot aydınlatma bu evlere oldukça modern bir hava katmıştır. Sosyal alan olarak yüzme havuzu ve spor alanları bulunmaktadır. Bu evler 7/24 güvenlik sağlamaktadır. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Gökçe Park Villaları konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Aydın’ın Didim ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Sağlık açısından sağlık ocağına yakın olması artı olan bir özelliğidir. Aynı zamanda ilkokul ve ortaokula yakın olması da eğitim açısından sizlere kolaylık sağlayabilmektedir. Site içerisinde olmanın avantajı sayesinde park gibi vakit geçirmeniz için olan yerler oldukça yakındır. Bu yerlere giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda market ve semt pazarı gibi yerlere de oldukça yakındır. Şehir merkezine olan yakınlığı da dikkat çekmektedir. Sizler konumu hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gökçe Park Villaları projesinde yer alan bahçeli 3+1 tip evler brüt 130 metrekare, net 120 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Bu projedeki 3+1 tip daire 1 milyon 500 bin liradan satışa sunulmaktadır.

Brüt 180 metrekare, net 130 metrekare olarak tasarlanmış 3+1 evler 1 milyon 500 bin liradan satışa sunulmaktadır.

Bu şekilde Gökçe Park Villaları projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (545) 637 85 51 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…