Kategoriler
Proje Haberleri

Gökçepark Villaları Aydın – Didim’de satışa çıktı

Gökçepark Villaları Aydın ilinin güzel bir konumunda yükselmektedir. Akıllı ev sistemlerine uygun olan villa daireleri üst düzey konfora sahip durumdadır. Havuzlu ve güvenlikli bir sitede bulunan villalar 35 metrekare teras alanı ile 60 metrekare müstakil bahçe alanına sahiptir. Güvenlik kamerası ile sürekli izlenmekte olan ortak kullanımının peyzaj özellikleri üst düzeydir.

Bu 3+ 1 villa dairelerinin yaklaşık ölçüleri ise brüt 130 metrekare – net 120 metrekare olmaktadır. Ayrıca salon ile mutfak da dahil, tüm odaların yalıtımlı pencerelerinde otomatik panjur sistemi mevcuttur. Konut alıcılarının talebine göre bu villalar eşyalı ya da eşyasız olarak satılabilmektedir.

Aydın – Didim satılık villa seçenekleri arasında Gökçepark’ın ayrıcalığı nedir?

Didim satılık villa konutlarının fazla miktarda bulunduğu ve talep edildiği bir ilçedir. Gökçe Yapı İnşaat tarafından gerçekleştirilen Gökçepark projesi de bunlardandır. Fakat ilçenin aşırı kalabalık ve gürültülü yerlerinden uzakta olması projeye değer katmaktadır. Bununla birlikte site alanının çevresi doğallığını henüz kaybetmemiş bir bölgedir. Ayrıca Gökçe Park İnşaat’ın uzmanlığıyla, tüm inşaat malzemeleri en kalitelisinden seçilmiştir. Villaların PVC doğramaları, ahşap doğramaları, ses yalıtımlı duvarları ve çeşitli dekorasyon detayları her villanın sahip olamayacağı düzeydedir.

Gökçepark Villaları satılık konut fiyatları ne kadardır?

Gökçe Park İnşaat, bu villaları konut kredisine ve takas yöntemine uygun olarak satışa sunmuştur. Yapıların kalitesi ve proje lokasyonunun huzurlu bir yaşama elverişli olması fiyatları yükselmektedir. Dolayısıyla Gökçepark Villaları satılık konut değerlerinin 1 milyon 250 bin civarında olduğu bilinir. Ayrıca proje ile ilgilenenler şu numaralara ulaşarak detaylı malumat alma şansına sahip olmaktadır:

  • 0256 813 67 68
  • 0545 637 85 51

Diğer villa ve normal daire projelerini incelemek isteyenler BURAYA tıklayabilir.