Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir Modern Etimesgut satışları başladı

Gökdemir Modern Etimesgut projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ankara Etimesgut’ta bulunan proje Gökdemir Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 6000 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiştir. Bu proje toplam 32 adet daire ve 5 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 6000 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiştir. Bu proje toplam 32 adet daire ve 5 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 148 metrekare olmaktadır. Projede yaşam standartlarını en üst seviyede tutmayı planlamaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca blokta 2 adet asansör bulunmaktadır. Her daireye özel sistemli merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Konutlarda yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Alaturka tuvalet, ankastre fırın, set üstü ocak, gömme dolap ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gökdemir Modern Etimesgut konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Ahi Mesut Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olan bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca okul, hastane, sosyal donatı alanları ile Bağlıca Mit yerleşkesine yakınlığı ve her türlü günlük ihtiyacınızı karşılayacak işletmelere yürüme mesafesindedir. Proje alanı anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Gökdemir Modern Etimesgut fiyatları ne kadardır?

Gökdemir Modern Etimesgut projesinde bulunan, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 949.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca farklı kat ve cephe seçenekleri bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 264 26 84 veya 0 (530) 973 85 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…