Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir Suit Eryaman satışa sunuldu

Ankara Etimesgut konut projesi Gökdemir Grup İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Şehit Osman Avcı Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Satışları devam eden projenin 31 Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Gökdemir Suit Eryaman konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Şehit Osman Avcı Mahallesi üzerinde yer alan 5 bin 174 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Toplam 66 dairenin yer aldığı konut bloğu 11 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde bol yeşil alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda açık otopark da bulunmaktadır.

Gökdemir Suit Eryaman konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 83 metrekare ile 99 metrekare arasında değişmektedir. Projedeki dairelerden 44 tanesi bağımsız, 22 tanesi ise Amerikan mutfaklı daire şeklinde tasarlanmıştır. Aynı zamanda özel sistemli merkezi ısınma, açık ve kapalı otopark yer almaktadır. 24 saat güvenlikli olması ile birlikte de bütün ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gökdemir Suit Eryaman Daire Fiyatları Ne Kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 519 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 83 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip amerikan mutfaklı daireler 599 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

99 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip bağımsız mutfaklı daireler ise 699 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Eryaman Bölgesinin Yeni Cazibe Merkezi olan 1071 Malazgirt Bulvarı üzerinde yükselmektedir. Aynı zamanda Göksu Parkına 800 m, Eryaman Hastanesine ise 500 m uzaklıkta yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 264 26 84 ve 0530 973 85 62 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version