Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir Tower satışları başladı

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilen Gökdemir Tower Ankara konut projesinde daire satışlarına başlandı. Gökdemir Grup firması tarafından hayata geçirilen proje Ayaş Yolu üzerinde hızla yükseliyor. Peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Konut satın almak isteyen vatandaş tüm bu soruların cevabını merak ediyor. Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

7 bin 557 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. Ayrıca Gökdemir Tower projesinin zemin katında ticari üniteler yer alacak. 13 katlı tek bloktan oluşan projede daire satışları başladı. Tek tip daire seçeneklerinin yer aldığı projedeki daireler home ofis olarak da kullanılabilmektedir.

Konut projesindeki tek konut bloğundan toplam 52 adet daire vardır. 2+1 tip dairelerin bulunduğu projede daire büyüklükleri brüt 100, net ise 90 metrekare büyüklüğe sahiptir. Dairelerin 26 tanesi 2+1 bağımsız mutfak tipinde projelendirildi. Dairelerin 26 tanesi de amerikan mutfaklı olacak. Bunların dışında ayrıca 12 adet ticari ünite proje içerisinde yer almaktadır. Projede daire fiyatları ne kadar?

Gökdemir Tower fiyatları ne kadar?

Etimesgut konut projesindeki brüt 75, 93 ve 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin ve ofisler mevcut. Projede yer alan 75 metrekare brüt alana sahip 2+1 amerikan mutfaklı ofis fiyatları ise 699 bin TL’den başlamaktadır. 93 metrekare brüt alana sahip 2+1 bağımsız mutfaklı daireler 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 100 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler ise 899 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Gökdemir Tower Etimesgut projesi Eryaman Aile Yaşam Merkezi ve Optimum Outlet yakınında yer alıyor. İstanbul yoluna 1.5 km, Eryaman Hastanesine ise de 2.5 km mesafededir.

Merkezi ısıtma sistemi bulunan projede açık otopark, asansör, 24 saat güvenlik mevcuttur. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 81 91 ve 530 641 55 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız