Kategoriler
Proje Haberleri

Göknar Villaları Kayapa Temmuz 2022’de Teslim

Bursa Kayapa konut projesi Arkat Yapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kayapa İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Göknar Villaları Kayapa konut projesinde villa satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Kayapa İstiklal Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan villa projesi 3 blok ve 6 adet villadan meydana gelmektedir. Proje kapsamında villalar 250 metrekarelik arsa payına sahiptir. Aynı zamanda villaların müstakil bahçesi, açık özel otoparkı bulunmaktadır.

Konut projesi kapsamındaki villa içlerinde her odada suit oda konforu sağlanmaktadır. 175 metrekare büyüklüğünde çim bahçe alanına sahip villalar süper manzara ve geniş bakış açısına sahiptir.

6 adet ultra lüks triplex villadan oluşan Göknar Villaları Kayapa konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 6+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 350 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Göknar Villaları Kayapa Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan villalar özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 15 Temmuz 2022 tarihinde teslimi planlanan villaların fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Bursa’nın Kayapa İstiklal Mahallesi’nde çok nezih ve sakin bir alan içerisinde yer almaktadır. Kayapa yerleşim bölgesinde yer alan proje, doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 453 45 70 ve 0549 490 94 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version