Kategoriler
Proje Haberleri

Göksu Bağ Konakları hemen teslim

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, GKS Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Göksu Bağ Konakları projesi, toplam 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bloktan meydana gelen projede, toplam 76 adet konut mevcut. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 85, 97, 100 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 116 ve 119 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Göksu Bağ Konakları konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinden banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Projede ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesinde 3 adet satılık daire bulunuyor.

Göksu Bağ Konakları konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projede ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut durumda. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir konumda yer alan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. Otogara ve otellere oldukça yakın bir konumda yer alan konut projesi; Bağcılar Meydanı, cami, okul, hastane ve alışveriş noktalarına da yakın.

Bağcıların en büyük yürüyüş yolunun başında, Halk Eğitim Merkezi ile kültür merkezlerinin ortasında konumlanan Göksu Bağ Konakları projesi, Sancaktepe Mah. 912. Sok. No: 5 Bağcılar/İstanbul adresinde bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0212 489 0 457 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.