Kategoriler
Proje Haberleri

Göksu Park Life fiyat

Antalya iline bağlı bulunan Muratpaşa ilçesinde Göksu Park Life projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Beta İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Söz konusu olan proje site anlayışı içerisinde planlanmış durumda.

Göksu Park Life projesinde yer alan bloklar yedi katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 56 adet konut barındıracak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan proje konumu bakımından ilgi görüyor. Projede yer alan konutlar Antalya iline bağlı bulunan Muratpaşa ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Bayındır Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Göksu Park Life projesinde yer alan konutlar Gazi Bulvarı Yanyolu no:18’de yer alıyor. Projede yer alan konutlar Kepez’de bulunuyor.

Söz konusu olan projedeki konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun olarak tek bir plandan oluşuyor. Göksu Park Life projesinde yer alan konutlar 3+1 daire tipinde inşa ediliyor. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 151 metrekare olarak planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne uygun olarak ücretlendirilmiş durumda. Göksu Park Life projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 740 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.