Kategoriler
Proje Haberleri

Göktürk İnşaat Akyazı Villaları satışları başladı

Göktürk İnşaat Akyazı Villaları projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Göktürk Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Doğa ve deniz manzarasına sahip 4 artı 1 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğa ve deniz manzarasına sahip 4 artı 1 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 160 metrekare ile 295 metrekare arasındadır. Ayrıca 6 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 365 metrekare olmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya ait otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak ısı pompası mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Çamaşır odası, şömine ve termosifon gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur.

Göktürk İnşaat Akyazı Villaları konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Beşirli sahiline 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Göktürk İnşaat Akyazı Villaları fiyatları ne kadardır?

Göktürk İnşaat Akyazı Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 295 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 365 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 villaların fiyatı 3.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (462) 222 03 33 veya 0 (532) 761 25 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version