Kategoriler
Proje Haberleri

Gökyüzü Şelale Evleri’nde banka kredisiyle ödeme

Giresun’un Tirebolu ilçesinde, Oktaylar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Gökyüzü Şelale Evleri konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa inşaat alanı üzerinde yer alıyor.

110 adet daireden meydana gelen projede, toplam 4 konut bloğu mevcut. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 130 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 150 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki deniz manzaralı konut projesinin yüzde 82’si satıldı.

Gökyüzü Şelale Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı. Projedeki 3+1 tipteki az sayıda dairenin satışları ise şu an devam ediyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yer alan dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Gökyüzü Şelale Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Deniz ve orman manzarasına sahip olan konut projesinde, çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi bazı sosyal donatı olanakları mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Ebeveyn banyolu projede, balkon da yer alıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Aİle yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Yaşamın başlamış olduğu konut projesi, Yeniköy Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Yeniköy Şelalesi manzaralı konut projesi; market, okullar, kafeterya, restoran ve spor salonlarına da yakın bir noktada.

Gökyüzü Şelale Evleri konut projesi, Yeniköy Mah. Plaj Sok. No: 39/1 Tirebolu/Giresun adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0454 411 54 46-0532 632 60 72 numaralı telefondan ulaşılıyor.