Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Göl Panorama Evleri projesinde satılık daire fiyatları

Büyük yeşil alanlara ve çok sayıda sosyal donatıya sahip Göl Panorama Evleri projesindeki brüt 102 metrekare ile brüt 118 metrekare büyüklüğü arasındaki iki odalı ve bir salonlu konutlar, 721 bin lira ile 860 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

95 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanının yüzde 83’ünün peyzaj alanlarına ayrıldığı projedeki brüt 142 metrekare ile brüt 171 metrekare büyüklükleri arasında değişen üç odalı ve bir salonlu daireler, 900 bin liradan başlıyor. İstanbul’un Bahçeşehir ilçesinde inşa edilen projedeki 3+1 dairelerin fiyatı, 1 milyon 250 bin liraya kadar uzanıyor.

Be-Ma İnşaat’ın imzasının bulunduğu projedeki brüt 184 metrekarelik büyüklüğe sahip dört odalı ve bir salonlu daireler, 1 milyon 186 bin liradan satılıyor. Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise 1 milyon 600 bin lira.

Göl Panorama Evleri hemen teslim ediliyor

Teslimlerine 2016 yılının son ayında başlanan projedeki her dairede çamaşır odası yer alıyor. Projedeki tüm dairelerde soyunma odası da bulunuyor. Bin 430 adet konuttan ve 40 adet mağaza ve dükkânlardan oluşan projede açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra çocuklar için yüzme havuzu da yer alıyor.

Çocuk oyun alanlarının da kurulduğu projede güneşlenme alanı, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu bulunuyor. Tenis kortu, basketbol sahası, fitness merkezi ve spor kulübü de projenin sosyal donatıları arasında yer alıyor.

Projede ödeme kampanyası

Tago Mimarlık tarafından tasarlanan Göl Panorama Evleri projesindeki satın alımlarda yüzde 10 indirime gidiliyor. Sınırlı sayıda satılık dairenin kaldığı belirtilen projedeki satın alımlarda yüzde 0.87 oranındaki vade farklarıyla 120 ay süren taksitlerle ödeme planı oluşturulabiliyor.

Taksitlerin ödemesi ise satın alma tarihinden itibaren 1 yıl sonra başlıyor.

Göl Panorama Evleri adres ve iletişim

Adres: Yeşilkent Mahallesi, Bahçeşehir Yanyol, Göl Panorama Evleri No: 18 Bahçeşehir / İstanbul

Telefon: 444 05 40

Zingat, Taşınmaz Haber