Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Göl Panorama Evleri’nde yüzde 0,98 faiz

Geniş yeşil alanlara, sosyal donatıların yanı sıra proje sakinlerine düzenlenen etkinliklerle ön plana çıkan Göl Panorama Evleri projesi on blok içerisinde bin 431 adet konuttan; 7 bin metrekare genişliğindeki alanda 40 adet ticari üniteden oluşuyor.

Be-Ma İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla inşa edilen proje  95 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Bahçeşehir’de yer alan projede metrobüs durağına ve bir markete araç servisi veriliyor. Projedeki site alanı içerisinde yaklaşık olarak 4 bin 300 kişi yaşıyor. Projeden daire satın alımlarında banka aracılığıyla 120 ay vadeli 0,98 faiz oranıyla kredi imkânı sağlanıyor.

Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan projedeki sosyal donatılar hakkında bilgi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Göl Panorama Evleri‘nde daire seçenekleri

Göl Panorama Evleri projesindeki konutlarda çamaşır odasına yer verilirken 1+1 tipindeki konutlar hariç diğer daire tiplerinde soyunma odası da ek olarak buunuyor. Projedeki 1+1 tipindeki konutlar brüt 71.02 metrekare genişliğine sahip durumda. Projedeki 2+1 tipindeki konutlar brüt 101.82 metrekare genişliği ile 121.83 metrekare genişliği arasındaki üç ayrı seçenekle inşa edildi. Be-Ma’nın ve Emlak Konut’un projesindeki 3+1 tipindeki konutlar brüt 150 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki konutlar brüt 184.67 metrekare genişliği ile brüt 240.94 metrekare genişliği olmak üzere iki ayrı seçenekle tasarlandı.

Projede yer alan konutlar ne kadar?

Göl Panorama Evleri projesindeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 710 bin liradan, 3 oda ve 1 salon tipindeki konutlar 900 bin liradan satışa sunulurken projedeki 4 oda ve 1 salon tipindeki konutlar 1 milyon 69 bin liradan alıcıya teslim ediliyor.

Banka kredisi kullanımına uygun olan ödeme işlemlerinde 0,98 faiz oranıyla 120 ay vadeli kredi sağlanıyor.

Proje nerede bulunuyor?

İstanbul’un Avrupa yakası’na konumlandırılan proje; Yeşilkent Mahallesi, Bahçeşehir Yanyol, Göl Panorama Evleri No: 18 Bahçeşehir / İstanbul açık adresinde yer alırken aşağıdaki telefon numarasından yetkiliye ulaşarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.