Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Göl Panorama Evleri projesinde sosyal olanaklar

Bahçeşehir’de 95 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunan Göl Panorama Evleri projesi on adet blok içerisinde bin 431 adet konuttan; 7 bin metrekare genişliğindeki alanda 40 adet ticari üniteden oluşuyor. Be-Ma İnşaat ve Emlak Konut GYO’nun ortaklaşa imza attığı proje, geniş yeşil alanları ve sosyal etkinliklerinin yanı sıra ulaşım yollarına yakınlığıyla da ön planlara çıkıyor.

Tapularının ve dairelerinin hemen teslim edildiği projeye  göl manzarası eşlik ediyor. Projede belli yerlere ulaşım servisi yapılırken çeşitli etkinliklere de yer veriliyor.

Göl Panorama Evleri projesinde sosyal donatılar

Proje alanın yüzde 83 oranı yeşil peyzaj alanına ayrıldığı Göl Panorama Evleri projesinde çocuk oyun alanı, güneşlenme alanı, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, voleybol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, tenis kortu, basketbol sahası, Fitness merkezi ve spor kulübü bulunuyor. Yapay şelalenin ve geniş süs havuzunun site içerisine estetik bir değer kattığı projede 400 metre uzunluğunda alışveriş caddesi hizmet sunuyor.

Projede ayrıca çeşitli etkinliklere yer veriliyor. Resim sergisi, gezi gibi etkinliklerin yer aldığı projede, yangın söndürme gibi sertifikalı eğitimler de bulunuyor.

Projede bunların yanı sıra servise de yer veriliyor. Site sakinlerine Bahçeşehir’de yer alan Migros şubesine ve Haramidere metrobüs hattına araç servisi sunuluyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yükselen projenin 5 bin metrekaresi meyve ağaçlarının bulunduğu alana ayrılıyor. Misafirler için açık otoparkın bulunduğu projede kapalı otopark da yer alıyor. Projedeki kapalı otoparkta 1+1 tipindeki daire ve 2+1 tipindeki daire sakinlerine birer adet park alanı düşerken; diğer konut tiplerindeki sakinlere ikişer adet park alanı bulunuyor. Kapalı otoparkın toplam araç kapasitesi ise 2 bin 800 adet.

Projedeki konut fiyatlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Proje nerede bulunuyor?

Yeşilkent Mahallesi, Bahçeşehir Yanyol, Göl Panorama Evleri No: 18 Bahçeşehir / İstanbul posta adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 05 40