Kategoriler
Proje Haberleri

Göl Plus projesinde banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde; İnvest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Göl Plus konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 bloktan meydana gelen projede toplam 194 adet daire mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1’ler brüt 76 metrekare ila 114 metrekare arasında, 3+1’ler brüt 113 metrekare ila 135 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda.

Yaklaşık olarak yüzde 80’i satılan konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Göl Plus konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 838 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 50 peşinat vererek 12 ay vade yapabilme seçeneği de var.

Göl Plus konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatılar bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede balkon da bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Küçükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen konut projesi; TEM, E-5 ve 3. Çevreyolu bağlantılarına kolay ulaşılabilen bir noktada yükseliyor.

Göl Plus konut projesi, Yalı Cad. Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0212 244 24 24 numaralı telefondan ulaşılıyor.