Kategoriler
Proje Haberleri

Göl Plus projesinde yüzde 50 peşinatla ödeme

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Küçükçekmece ilçesinde; İnvest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen Göl Plus konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

3 bloktan oluşan projede toplam 194 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri var. Projedeki 2+1’ler brüt 76 metrekare ila 114 metrekare arasında, 3+1’ler brüt 113 metrekare ila 135 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak tasarlanıyor.

Yaklaşık olarak yüzde 80’i satılmış durumdaki konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Göl Plus konut projesi ödeme planları

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 838 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede banka kredisi kullanıp konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca yüzde 50 peşinat verip 12 ay vade yapılabiliyor.

Göl Plus konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği var.

Su depolu ve hidroforlu olan projede jeneratör ve asansör de yer alıyor. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede balkon da mevcut durumda.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Küçükçekmece Gölü kıyısında yer alan konut projesi; TEM, E-5 ve 3. Çevreyolu bağlantılarına kolay ulaşılabilen bir noktada hayata geçiriliyor.

Göl Plus konut projesi, Yalı Cad. Küçükçekmece/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0212 244 24 24 numaralı telefondan ulaşılıyor.