Kategoriler
Proje Haberleri

Gölbaşı Evleri Bartın teslim tarihi

Arı İnşaat firmasının imzası ile Gölbaşı Evleri Bartın projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Bartın ilinin merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sıcak mimarisi ile aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmekte olan projde bu yönden alıcıların dikkatini çekiyor.

Projede yer alan bloklar üç katlı olacak şekilde hayata geçiriliyor. Gölbaşı Evleri Bartın projesi bünyesinde toplamda 143 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden projede satışlar neredeyse tamamlanmak üzere.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede bulunan konutlar isminden de anlaşılacağı gibi Bartın ilinin merkez bölgesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutlar lokasyonları itibariyle de alıcı ve yatırımcıların ilgisini çekiyor. Gölbaşı Evleri Bartın projesi Gölbucağı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu projede yer alan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde tasarlandı. Gölbaşı Evleri Bartın projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede bulunan 2+1 konutların büyüklükleri 110 metrekare olarak planlandı. Bunun yanı sıra projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 145 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projedeki 2+1 konutların fiyatı 235 bin TL’den başlıyor. 3+1 konutlar ise 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların teslim tarihi ne zaman?

Gölbaşı Evleri Bartın projesi kapsamında inşa edilmekte olan konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu projede yer alan dairelerin çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Böylece, projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanmasının ardından alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0532 272 57 13