Kategoriler
Proje Haberleri

Gölbaşı Mogan Center satışları devam ediyor

Konut projesi Ağaoğulları inşaat güvencesiyle inşa edilen projedir. Ankara’nın en güzel ilçelerinden biri olan Gölbaşı’nda proje hayata geçti.  Gölbaşı Mogan Center inanılmaz manzarası ve eşsiz konumu ile satışa açık durumda. Gölbaşı hem Ankara’nın gürültüsünden uzak hem de bir o kadar merkeze yakın bir ilçedir. Doğayla iç içe, Mogan gölünün yanında yürüyüşler yapmak için ideal bir yerdir. Şehir merkezi ve alışveriş imkanlarına da yakın olması oldukça büyük bir avantajdır. Ağaoğulları güvencesiyle bu proje alıcılarını bekliyor.

Proje Özellikleri nelerdir?

Gölbaşı Mogan Center satılık daireler olarak alıcılarını bekliyor. Bu konutlar, 2+1 ve 3+1 tip konutlardır. 2+1 tip konutlar brüt 120 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip konutlar ise brüt 130 ve 140 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

3+1 şekilde projesi bulunan daireler doğalgaz yoluyla ısınır. Toplamda 5 katı bulunan binanın 2 adet balkonu var. Bunun yanı sıra  iç özelliklerinde en temel Ahşap doğrama, akıllı ev sistemleri ve alarm vardır. Bunun dışında diğer iç özellikleri alaturka tuvalet, ankastre ve duvar kağıdıdır. Evin iç planında giyinme odası, ebeveyn banyosu ve çamaşır odası da mevcut. Ayrıca evin içerisinde kullanılan malzemeler de oldukça modern. Zeminde laminant ve seramik, tavanda spot aydınlatma ve dış kapıda çelik kapı modeli kullanılmıştır. Çocuklarınızı güvenle yetiştirmek istiyorsanız tercih edeceğiniz konut projelerinden biridir.

Gölbaşı Mogan Center fiyatları ne kadar?

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 50 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Gölbaşı Mogan Center Binalarının dış özellikleri nasıldır?

Gölbaşı’nda bulabileceğiniz en yeterli konut projelerinden birisidir. Kapalı otopark, güvenlik için kamera sistemleri ve su deposuna sahiptir. Bu sayede apartman konusunda endişelerinizi en aza indirebilirsiniz.  Asansör, hidrofor ve ısı yalıtımı imkanlarıyla da tüm beklentileri karşılayacak türden bir projedir.

Projenin çevre özellikleri nelerdir?

Hem şehrin kargaşasından uzak hem de bir o kadar merkeze yakın olmak sizin elinizde.  Gölbaşı Mogan Center Ankara merkeze yaklaşık 18 kilometredir. Araba ile 21 dakika sürmektedir. Bu sayede hem kafanızı dinlerken hem de şehirden uzak kalmazsınız. Alışveriş merkezi, belediye, cami ve eczane gibi temel ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Proje çevresinde bulunan okul, üniversite, sağlık ocağı ve hastaneler sayesinde tedirgin olmanıza hiç gerek yok. Bu sayede, çocuklarınız rahatlıkla okula gidebilir ve acil durumlarda hastanelere hızla ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version