Kategoriler
Proje Haberleri

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta

Rantaş İnşaat, Vista İnşaat ve Mod Yapı firmalarının bir araya gelerek oluşturduğu bir ortaklık tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Eymir Mahallesi’nde hayata geçirilen Gölbaşı Prime projesinde satışlar başladı.

Proje özellikleri neler?

Gölbaşı Prime projesinde kullanım suyu ve yangın suyu deposu, merkezi uydu ve internet sistemi, yangın güvenlik donatımı, otomatik sulama tesisatı gibi özellikler yer alıyor. Projede bunların dışında daire içi ankastre mutfak cihazları, daire depoları, güvenli giriş imkanı, açık otopark ve kapalı otopark gibi özellikler de yer alıyor. Proje içerisinde fitness salonu, butik cafe, cep sinema salonu gibi ortak alanlar da yer almaktadır. Projede kira garanti sistemi, profesyonel bina yönetimi hizmetleri gibi yatırımcının konut alımında tercih sebebi olabilecek özellikler sunuluyor.

Gölbaşı Prime daire özellikleri neler?

Beyşehir Gölü Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde ev ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı karma bir konsepte hayata geçiriliyor. Karma bir proje olarak tasarlanan projede toplam 85 adet daire yer alıyor. Projede ayrıca 12 adet cadde mağazası ile bir adet hipermarkette yer alıyor. Yatay bir konseptte hayata geçirilen projede ev ofis konseptinde 1+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Projede yer alan 55 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairenin giriş holü 6.2 metrekare, mutfak 6.9 metrekare, salon 14.2 metrekare, yatak odası 13.3 metrekare, banyo 4.7 metrekare ve balkon 9.7 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde tasarlandı.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Toplam 85 adet 1+1 ev ofis tipinde yer alan 55 metrekare büyüklüğe sahip dairelerin fiyatları 340 bin TL’den başlıyor. Projenin 2021 yılı üçüncü çeyreğinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Mogan Gölü’ne, üniversitelere, devlet hastanelerine yakın bir konumda yer alan proje Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Caddesi, No: 2 06830 Gölbaşı / Ankara adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 238 28 00

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version