Kategoriler
Proje Haberleri

Gold Antalya satışları başladı

Gold Antalya projesi, lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Antalya Kepez’de bulunan proje Ekş Ekşioğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 120 adet konut yer almaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 120 adet konut yer almaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 149 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca oyun alanı, yürüyüş alanları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu ve fitness alanı, tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bunun yanı sıra merkezi uydu sistemi bulunmaktadır.

Kuru zeminlere laminat parke, ıslak zeminlere ise birinci sınıf seramik uygulanmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde banyo dolabı, duş kabini ve vitrifiye ürünleri mevcuttur. Mutfakta ankastre ürünler içerisinde ocak ve davlumbaz bulunmaktadır. Ayrıca buz dolabı, kurutmalı çamaşır makinesi, 2 adet LCD TV, bulaşık makinesi ve kombi gibi dayanıklı ev ürünleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra salon TV ünitesi, koltuk, orta sehpa, mutfak dolapları, masa, sandalye, yatak başlığı, çift kişilik bazalı yatak, komodinler ve gardırop mevcuttur.

Gold Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Kepez İlçesi Çankaya Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehrin merkezine yakın olup gürültüsünden uzak, doğayla iç içe bir yaşam sunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz. Ayrıca bu konutlar birçok merkeze yürüme mesafesindedir.

Gold Antalya fiyatları ne kadardır?

Gold Antalya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 109 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 744.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 149 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 992.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede kısa bir süre için yüzde 50 peşinat, kalan ödeme vade farksız 40 ay taksitle ödeme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca yüzde 35 peşinat, kalan ödeme 0,59 vade farkı ile 120 ay taksitli ödeme imkanı bulunmaktadır. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 606 03 20 veya 0 (536) 797 18 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…