Kategoriler
Proje Haberleri

Gold Vista hemen teslim

Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesinde Gold Vista projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Sarraflar İnşaat imzası ile inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje bu anlamda da alıcıların ilgisini görüyor. Şöyle ki projede yer alan konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklediği için özellikle zaman sıkıntısı olan ve bunun yanı sıra beklemek istemeyen alıcılar için ilgi çekici durumda.

İki bloktan meydana gelen proje bloklarında konutlar barındırıyor. Konut bloklarının dışında giriş kısımlarında ticari konutlara yer veren proje cadde mağazaları ile bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer vermiş oluyor. Bu sebeple de proje bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa edilmiş diyebiliriz.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede yer alan daire ve dükkanlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Gold Vista projesinde bulunan konutlar Cumhuriyet Mahallesi, 14030 Sokak, No:8’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Proje kapsamında alıcılar için 102 adet konut yaşama kazandırıldı. Konutların yer aldığı bloklar ise 11 katlı olacak şekilde inşa edildi.

Gold Vista projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipinde inşa edilmiş vaziyette. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 106 metrekare ile 140 metrekare arasında değişecek şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Gold Vista projesinde 2+1 konutlar 170 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 200 bin TL’den başlıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 505 026 60 46