Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Center 3 projesindeki donatılar

Suat Altın inşaat tarafından 60 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kurulan Golden Center 3 projesi, 19 bloktan oluşuyor.

İçerisinde bin 30 adet konutu barındıran proje, Melikgazi’nin İldem semtinde hayata geçiriliyor. Üç etaptan oluşacak projenin ikinci etabı 2020 yılının haziran ayında, üçüncü etabı ise 2021 yılının haziran ayında alıcısına kavuşacak. Projedeki konutların satın alımlarında yapılan peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Golden Center 3 projesindeki sosyal donatılar

Kayseri’de inşa edilen Golden Center 3 projesinde Hobi bahçeleri yer alıyor.

Her daireye 20 metrekare genişliğinde alan düşerken Hobi bahçelerinde, site sakinleri kendi tohumunu ekip tüketebiliyor. Çocuklar için resim odasının da bulunduğu projede El Sanatları Atölyesi’ne de yer veriliyor. Projedeki Uzay Bilim Odası’nda ise teleskop bulunuyor.

Bunların yanı sıra projede Müzik Odası, fitness salonu, basketbol sahası ve futbol sahası, yürüyüş parkuru, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, kadınlar ve erkekler için ayrı yapılan kapalı yüzme havuzu, plates salonu, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları ve kamelyalar mevcut durumda.

Projedeki konut seçenekleri nedir?

Golden Center 3 projesindeki konutlarda gardırop, vestiyer, dolap, vestiyer ve çekmeceler hazır bulunurken özel depolama alanlarına yer veriliyor. Dolap ve çekmeceler yavaş ve sessiz açılacak donanımla dizayn edilmiş projedeki 2+1 tipindeki daireler 120 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler 145 metrekare ile 180 metrekare genişlikleri arasında, 4+1 tipindeki konutlar ise 200 metrekare genişlikte satışa sunuluyor.

Dairelerde Mutfak bölümünde kademeli açılan dolap kapakları ve tezgah altındaki tüm alanları dışarı çıkartan mekanizmalar sayesinde konut sakini eşya alıp yerleştirirken eğilmesine gerek kalmıyor.

Projedeki konutlarda bulunan Banyo bölümünde ise buğulanmayan ayna yer alıyor. Projedeki gardıroplarda ise basit asansör sistemiyle askıların yüksekliğini ayarlamak, yüksekte duran kıyafetlere ulaşmak mümkün durumda.

Proje nerede yer alıyor?

Cumhuriyet Mahallesi A. Türkeş Bulvarı, Yavuz Selim Caddesi No: 1 İldem / Kayseri açık adresinde bulunan Gold Center 3 projesinin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0 352 247 1919