Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Dolce Vita Villa’s satışları başladı

Golden Dolce Vita Villa’s modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tunç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 3 katlı ve müstakil havuzlu 4 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 3 katlı ve müstakil havuzlu 4 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 275 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine ait açık yüzme havuzu, asansörü, bahçe ve barbekü alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra site içerisinde hidrofor, su deposu ve uydu altyapısı gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Üstelik yerden ısıtma sistemine sahiptir. Her villa 4 banyo, 3 balkon ve geniş bir terasa sahiptir. Bütün odalarda klima bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Daire girişlerinde yüksek güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur. Villaların zemin katında; salon, mutfak, banyo & tuvalet ve 2 adet balkon bulunmaktadır. Birinci katında; 2 adet yatak odası, banyo & tuvalet ve 2 adet balkon bulunmaktadır. İkinci katında ise; 2 adet çocuk odası mevcuttur.

Golden Dolce Vita Villa’s konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Altınkale Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, üniversite ve okullar mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Golden Dolce Vita Villa’s fiyatları ne kadardır?

Golden Dolce Vita Villa’s projesinde bulunan, brüt 275 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 345 55 01 veya 0 (532) 232 83 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…