Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Park projesi fiyat bilgisi

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, Yapıtek İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Golden Park konut projesi, toplam 60 adet daireden meydana geliyor.

Projede sadece 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 128 metrekare olarak tasarlandı. Projede 10 kattan oluşan, 2 adet konut bloğu yer alıyor.

Konut projesinin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Golden Park konut projesi fiyat bilgisi

Sadece 3+1 tipte dairelerin yer aldığı konut projesindeki birimlerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Golden Park konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Projede fitness salonu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanı, kameriye, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Anadolu yakasının gelişmekte olan bir bölgesinde inşa ediliyor. Proje hem toplu taşıma olanaklarına hem de eğitim ve sağlık kurumları ile alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor.

Golden Park konut projesi, Adil Mahallesi, Bosna Blv. No: 27, 34935 Sultanbeyli/İstanbul adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere +90 (216) 592 04 55 / +90 (533) 053 89 55 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.