Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Park projesinde fiyatlar

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Sultanbeyli ilçesinde, Yapıtek İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Golden Park konut projesi, toplam olarak 60 adet daireden oluşuyor.

Konut projesinde sadece 3+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Projedeki tüm konutların büyüklükleri ise 128 metrekare olarak tasarlanarak alıcıya sunuldu. Projede 10 kattan oluşan, 2 adet konut bloğu mevcut durumda bulunuyor.

Konut projesinin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Golden Park konut projesi ödeme seçenekleri ile ilgili bilgiler

Sadece 3+1 tipte dairelerin bulunduğu konut projesindeki birimlerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlayarak alıcıya sunuldu. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olunabiliyor.

Golden Park konut projesi sosyal donatı olanakları nelerdir?

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede fitness salonu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanı, kameriye, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanarak hayata geçirilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesinin konumu hakkında bilgiler

Konut projesi, Anadolu yakasının gelişmekte olan bir bölgesinde inşa edilerek alıcıların beğenisine sunuluyor. Proje hem toplu taşıma olanaklarına hem de eğitim ve sağlık kurumları ile alışveriş merkezlerine çok yakın bir noktada tasarlanarak hayata geçiriliyor.

Golden Park konut projesi, Adil Mahallesi, Bosna Blv. No: 27, 34935 Sultanbeyli/İstanbul adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere +90 (216) 592 04 55 / +90 (533) 053 89 55 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.