Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Park Tarsus satışları başladı

Golden Park Tarsus projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Klas İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ultra lüks yapıdaki bu proje tek binadan oluşmaktadır. Ayrıca binada 5 adet kat yer almaktadır. Her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ultra lüks yapıdaki bu proje tek binadan oluşmaktadır. Ayrıca binada 5 adet kat yer almaktadır. Her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu ile birlikte 2 adet banyo mevcuttur. Bunun yanı sıra banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olacaktır. Konutlarda ferah teras ve balkonlar bulunmaktadır.

Golden Park Tarsus konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Mersin’in Tarsus İlçesi Altaylılar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Altaylılarda köşe başında yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve yeşil alanla iç içe bir yaşam alanına sahiptir.
Golden Park Tarsus projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projede bulunan brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 480.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede takas imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 359 80 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version