Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Park Taşdelen Evleri satışa çıktı

Golden Park Taşdelen Evleri, İstanbul’un Çekmeköy’ünde yükselmektedir. Yaklaşık bir değer olarak 3 bin 300 metrekarelik alanda yükselen 3 farklı blok, tam 153 konut bulundurmaktadır. Bu konutların daire seçenekleri arasında 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler vardır. Tüm daire seçenekleri özenle tasarlanmıştır ve çeşitli taleplere uygundur. Ayrıca kredisiz, tapu harçsız, kefilsiz ve faizsiz ev sahibi olma şansı yaratmasından dolayı da projenin başarılı olduğu söylenebilir.

Herhangi bir ek ücretin söz konusu olmadığı bu projede önemli detaylar mevcuttur. Örneğinin proje alanının yaklaşık olarak yüzde yetmiş – seksenini yeşil alanlar meydana getirmektedir. Kapalı otopark, güvenlik hizmeti, koşu parkuru, yürüyüş parkuru, açık havuz ve kapalı havuz gibi imkanlar da bulunmaktadır. En önemlisi, bloklar dayanıklı temeller üzerinde yükselmektedir. Dolayısıyla tüm konutlar deprem riskine karşı oldukça dayanıklıdır. Akıllı ev altyapısı, internet altyapısı, jeneratör altyapısı ve su kesintilerinde dairelere su sağlayan depo altyapısı en önemli özelliklerden birkaçıdır.

Bu konutların yer aldığı arsa nerededir?

Oldukça sağlam dairelerden oluşan bu gelişmiş proje, Çekmeköy’ün Güngören Mahallesi’nde yer alır. Bu konumdaki dairelerin son yıllarda yaklaşık olarak yüzde 44 civarında fiyat artışı gördüğü bilinmektedir. Dolayısıyla Çekmeköy Taşdelen Konutları yatırım için de çok uygundur. Devlet hastanesi, piknik alanı, Özyeğin Üniversitesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı, ulaşımın en kolay olduğu yerlerdendir.

Golden Park Taşdelen Evleri projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Golden Park Taşdelen Evleri satılık daire fiyatları açısından çeşitli seçeneklerin bulunduğu bir projedir. Projenin brüt 130 metrekarelik 3 + 1 odalı daireleri 780 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip olmaktadır. Tam yüzde elli peşinat ödendikten sonra hemen tapu teslimi mümkün olmakla birlikte, 12 ay elden senet yoluyla ödeme yapılabilir. Ayrıca daha detaylı bilgi için lütfen arayınız:

0 555 045 01 42

“Golden Park Taşdelen Evleri satışa çıktı” için bir yanıt

Guzel projeye benziyor. DAP Ormanköy’den sonra Bölgenin en iyisi olmaya aday.

Yorumlar kapatıldı.