Kategoriler
Proje Haberleri

Goldiva Familya’da kişiye özel ödeme planı

İzmir’in Bornova ilçesinde, Diva İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Goldiva Familya konut projesi, toplam 329 adet daireden meydana geliyor.

2020 yılının ortalarına doğru sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesi, 3 yatay bloktan oluşuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut.

Projedeki 1+1 dairelerin büyüklükleri 80 metrekareden, 2+1 dairelerin büyüklükleri 108 metrekareden, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 158 metrekareden başlıyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Goldiva Familya konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 290 bin TL’den, 2+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 390 bin TL’den başlıyor. 14 katlı bloklardan oluşan konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede kişiye özel ödeme planlarından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca yüzde 5 peşinat vererek 6. ayda yüzde 20 ara ödeme yapılıp konut bedelinin kalan yüzde 75’i ise şirket bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.

Konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sinema, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde bir de teras mevcut. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak ise merkezi sistem tercih ediliyor.

Goldiva Familya projesi nerede yükseliyor?

Proje, sadece sosyal donatı olanaklarıyla değil lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor. Proje; Ege Üniversitesi’ne 8 dakika, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne 13 dakika, Yaşar Üniversitesi’ne 7 dakika, Bahçeşehir Koleji’ne 6 dakika uzaklıkta. Projenin yakın çevresinde birçok sağlık kurumu da bulunuyor. Proje; Tepecik Araştırma Hastanesi’ne 2 dakika, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne 2 dakika, Eşrefpaşa Hastanesi’ne 2 dakika, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 7 dakika uzaklıkta. Goldiva Familya projesi; otogara 4 dakika, Halkapınar Aktarma Merkezi’ne 3 dakika, havalimanına 23 dakika, İstanbul Otoyol Bağlantısı’na ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Konut projesi, Meriç Mah. 5745 Sok. No: 2 Bornova/İzmir adresinde konumlanıyor.

Telefon: 0232 400 20 00