Kategoriler
Proje Haberleri

Gölevi Seyir Konutları satışları başladı

Gölevi Seyir Konutları projesi eşsiz mimari tasarımı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Keskin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 137 metrekare olmaktadır. Proje içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca toplantı ve çok amaçlı ortak alanlar bulunmaktadır. Dış cephesi için ısı yalıtımlı, daire kesişimleri ses yalıtımlı çift duvarlar yer almaktadır. Şap altı ve laminant altı tabandan ısıtma ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar doğalgaz bireysel kombi ısıtma sistemine sahiptir. Bütün dairelerde birinci sınıf malzeme ve işçilik yapılmaktadır. Bütün dairelerin mutfak, salon, antre ve yatak odalarında alçıpan yapılmaktadır. Ayrıca gizli ışık ve spot tasarımı yer almaktadır. Dairelerde açık mutfak ve salonda geniş kullanım alanı bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde çift balkon mevcuttur.

Gölevi Seyir Konutları konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Ünye İlçesi Gölevi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Proje anayola ve sahile 30 metre uzaklıktadır. Ayrıca daireler deniz ve doğa manzaralı olup etrafı kapanmayacak ve full güneş alacak konumdadır. Kurumsal ve yerel markerlere, kafe, restoran, okul, üniversitesi gibi ihtiyaç duyacağınız tüm alanlara yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra proje alanı dolmuş güzergahında yer almaktadır.

Gölevi Seyir Konutları fiyatları ne kadardır?

Gölevi Seyir Konutları projesinde brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL ile 600.000 TL arasında değişmektedir. Projenin inşaatı devam etmektedir. Ayrıca Haziran 2022 tarihinde anahtar teslimi eksiksiz iskanlı bir şekilde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 391 61 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version