Kategoriler
Proje Haberleri

Gölmahal satışlara devam ediyor

Yalçınlar Group bünyesinde İstanbul Büyükçekmece’de ortaya çıkan lüks villalar sizleri bekliyor. Hemen teslim ile sahip olabileceğiniz konut projesi, ‘Gölmahal’ olarak isimlendirildi. 1958 yılından bu yana aktif olarak sektörde bulunan bir aile şirketi olan Yalçınlar; küçük bir dükkanla günümüze kadar gelmeyi başardığı gibi büyük yatırımlar sonucu yaptıkları projelerle adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

Gölmahal proje özellikleri nelerdir?

A konut segmentinde inşa edilen konutlar, proje için ayrılan 92 bin 470 metrekare alana sahiptir. İçerisinde 3 katlı villaların oluşturduğu, toplam 38 adet daire bulunuyor. Bu lüks yapılar mimari olarak son derece güçlü bir görünüme sahip. Ayrıca 3 tip farklı villa seçenekleriyle gözleri kamaştıran konutlar müşterilerin tercihine sunulmuştur.

Her birinde kendine özel yüzme havuzu ve yeşil peyzaj ile harmanlanmış bahçeler bulunmaktadır. Villalar farklı seçeneklerine rağmen hepsi tripleks olarak inşa edildi. Brüt kullanım alanları 571, 585.80 ila 587 metrekare arasında değişim göstermektedir.

Güneş enerjisi sistemiyle kendi elektriğini rahatlıkla üreten konutlar, ankastre ve beyaz eşyalarla teslim ediliyor. Yerden ısıtma ve özel klima sisteminin eklendiği özel evler aynı zamanda akıllı ev sistemine sahiptir.

Projede ulaşım seçenekleri nelerdir?

Hafta sonlarını değerlendirmeniz için Büyükçekmece Gölü’ne yakın konumlandırılan evler; TEM ve E-5 otoyolunun arasında bulunuyor. Aynı zamanda Fatih Üniversitesi ve TÜYAP fuarı ile toplu taşıma alanlarına olan mesafesi oldukça yakındır. Alışveriş merkezleri, Büyükçekmece Marina, Atatürk Havalimanı gibi önemli merkezlere otomobil ile kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Projede sosyal donatılar nelerdir?

7/24 güvenlik hizmetinin sağlandığı yaşam bölgesinde tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, kendine ait restoranı, fitness merkezi, saunası ve birden fazla hizmetiyle sizleri beklemekte. Hemen teslimin sağlandığı bu projenin büyük oranda satışı sağlandı. Sizlerde elinizi hızlı tuttuğunuz an yaşam fırsatını yakalayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin:

0212 886 28 63