Kategoriler
Proje Haberleri

Gömeç Port projesine yoğun ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Gömeç Sahil Projesi, geçen yıllarda Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı’nda görücüye çıkartılmıştı ve büyük ilgi görmüştü.

Gömeç Sahil Projesi’nin Edremit Körfezi’nde de duyulması, yatırımcıları bu bölgeye çekmeye yetti. Yıllardır sahil şeridini hak ettiği düzeyde turizme açamayan Gömeç Sahil Projesi, ilçe sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Projeyle birlikte, inşaat sektöründe ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, “Projemizin imar altyapı çalışmaları tamamlandı, hukuki olarak da Büyükşehir Belediyemiz tarafından tüm çalışmalar yapıldı” dedi.

Arslan, 2019’da yatırımcıları için ihale çalışmalarının yapılıp ülke ve bölgenin büyük bir projeye kavuşacağını müjdeledi. Arslan, “Balıkesir, büyükşehir olduktan sonra ilçemiz büyük bir ivme kazandı. Biz de bu doğrultuda elimizden geldiği kadar, hep birlikte Gömeç’te daha güzel günler göreceğiz diyoruz. Gömeç Port Projesi’yle ilçemiz ülkemiz de ve dünyada yükselen bir değer haline gelecektir” diye konuştu.