Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Gönülbükü Konakları Bodrum’a imzasını taşımaya geliyor

Gönülbükü Konakları, Bodrum’un Demirbükü bölgesinde yükseliyor. Arın Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasını taşıyan projede anahtar teslimleri 2021 yılının ikinci çeyreğinde başlayacak.

Gönülbükü Konakları proje özellikleri

Muğla’nın en çok değer gören ilçesi Bodrum’a yeni bir renk geliyor. Konut projesi için Demirbükü bölgesini seçen Arın Gayrimenkul Yatırım A.Ş., konutlarda kendi güvencesini sağlamaktadır. Henüz inşaat aşamasının devam ettiği projede toplamda 23 daire bulunuyor. 2 katlı bu yapılar, 5 ve üzeri daire tiplerinden meydana geldi. Boyut bakımından 342 metrekarelik alana sahip olan konutlar; yeşilin ihtişamı ve mavinin sonsuzluğu ile buluşturmaktadır. Gönülbükü Konakları, 1. etabı için toplamda 14 bin 167 metrekarelik bir araziye konumlandırıldı. Bu özel konakların metrekaresi sabit olurken; yapıda mimariyi ve bahçe düzenlemelerini ağaçların konumu belirlemektedir. Doğa dostu özelliğiyle alıcıların gönlünde taht kuran proje, hiçbir ağaca zarar vermemek için yola çıktı. Firma açıklamasına göre, birer lego parçası gibi ağaçlarla bütünleşen konut alanları, dost olmaya hazır.

Projede sosyal donatılar

Gönülbükü Konakları, Bodrum’un ayrıcalığını yaşamak isteyenler için hayata geçiriliyor. Projeye dahil edilen her konağa özel bir havuz ve bahçeye açık jakuzi seçenekleri bulunmaktadır. Havuzun hemen yanı başında yükselen orman, alıcılara bir tür meditasyon alanı sağlayacak. Bölgede yalnızca konaklara ait olan 1 nolu iskele, yeşil ve mavinin tüm tonlarını yaşamanız için hazır. Çevrede bulunan seçkin cafe ve restoranlar her defasında bir aile yemeğini en üst zevklere taşıyacak. Çam ve zeytin ağaçlarının içerisinde, keyifli bir yaşama atmak adım için proje hakkında öğrenilmesi gereken çok şey var. Örneğin; ormanın içinde fitness keyfi, Kids Club ile seçkin eğitmenlerle buluşan çocukların mutluluğu… Tüm bunlarla sınırlı kalmayan konut alanı, yelken ve su sporlarına hakim olmakla birlikte, dağ bisikleti parkuru enerjisini yaşamanız için sizleri davet ediyor.

Bodrum’a özel mimari

Gönülbükü Konakları, tasarım sürecinde kendine özgün Bodrum mimarisini edindi. Her sabah maviliğe uyanmak için özellikle geliştirilen konaklar, yeni bir günde, yeni bir hayat sevinci veriyor. Deniz kokusunun konak içlerine kadar girdiği projede, sadeliğin zarafeti en soğuk kalbi bile eritecek. Fiyatların ve ödeme seçeneklerinin henüz belli olmadığı projede detaylı bilgi için iletişim bilgilerinden yarar sağlayabilirsiniz.

İletişim bilgileri:

Demirbükü/Bodrum

0 (549) 530 28 01 – 0 (549) 530 28 02

[email protected]