Kategoriler
Proje Haberleri

Gönülbükü Konakları lansmanı yapıldı

Bodrum, Demirbükü’nde yer alan proje Arın Gayrimenkul Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Demirbükü’nde yer almaktadır. Satışların devam ettiği Gönülbükü Konakları projesinin lansmanı da yapılmıştır. Projenin lansmanına ise iş, sanat ve cemiyet dünyası katıldı.

Projenin lansmanı Arın Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. Lansmana  Feryal Gülman, Esra Oflaz, Defne Özer, Sinan Özer, Arzu Savgı, Aynur Özderici katılmıştır. Ayrıca Nihan Cansun, Mehmet Cansun, Mustafa Arıcı, Emir Bahadır gibi bir çok isim de katılmıştır.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi bölgenin eksi yıllardaki tarihinden faydalanarak projelendirilmiştir.  14 bi 167 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde villa projesinin birinci etabı hayata geçirilmektedir. Projede 2 katlı toplam 23 adet villadan meydana gelmektedir.

Gönülbükü Konakları projesinde yer alan villalar 5+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca her bir villanın büyüklüğü de aynıdır.  Bu kapsamda villaların büyüklükler ise  442 metrekarelik bir alana sahip olacak şekildedir. Dairelerin büyüklükleri aynı ancak bölgede yer alan ağaçların hiç biri yerinden sökülmemiştir. Bu nedenle konakların mimarisi ve çevre düzenlemesi de ağaçların durumuna göre tasarlanmıştır.

Demirbükü konak projesinde yer alan konaklar ağaçların sabit olması nedeni ile onlarla bütünleşerek projelendirilmiştir. Her bir konağın kendine özel açık yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca havuzun kenarında havuz ve orman manzaralı jakuzi de yer almaktadır.

Arın Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen projenin birinci etabında 23 adet konak yer almaktadır. Bu 23 adet 5+1 tipindeki konağın  2022 yılı Haziran ayında tamamlanması ve sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Gönülbükü Konakları konumu hakkında

Gönülbükü Konakları projesi Muğla İli’ne bağlı Bodrum İlçesi’nin en özel koylarından biri olan Demirbükü koyunda yer almaktadır. Ayrıca Bodrum konak projesine ait 1.5 kilometre uzunluğunda sasili mevcuttur. Bunların dışında projeye ait özel iskele, plaj, restoran ve cafe de yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0549 530 28 01 veya 0549 530 28 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version