Kategoriler
Emlak Haberleri

GOP Plevne konutlarının yüzde 80’i satıldı!

GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi, anahtar teslimatları başlamadan dikkat çekmeyi başarmıştır. Proje, özellikle 2021 yılı itibarıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelen Bahaş Holding’e aittir. Projenin ilk etabı tamamlanmak üzereyken, yapılmış olan satışların oranı da dikkat çekmektedir. Bu proje, henüz ilk etabında 200 milyon TL değerinde yatırıma mâl olmuştur. Gaziosmanpaşa’nın 70 dönümlük bir arazisindeki bu proje, ilk etaptan sonraki 2 etaptan sonra bitmiş olacaktır. 400 yeni konut, 42 ofis bölmesi ve 40 ticari alanı kapsayan proje yoğun talep görmektedir. İlk etapta inşa edilmiş olan konutların % 80 oranında satılmış olması ise projenin başarısını yansıtan bir durumdur.

Bununla birlikte Bahaş Holding, Türkiye’deki en fazla konut üreten inşaat şirketi olarak bilinmektedir. Şirket CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2021 yılında kentsel dönüşüm projelerine devam edeceklerini duyurmasıyla şirketin hedefini açıklamıştır. Ayrıca CEO Bahadır, projenin önemli özelliklerine de vurgu yapmaktadır.

Projenin genel özellikleri nelerdir?

Tam olarak 3 etaplı olan projenin başarı ile sonlanmasıyla 2500 konutun ve 200 ticari alanın kullanıma açılması söz konusudur. TEM otoyoluna 250 – 300 metre uzaklıkta yer alan konutlar, özellikle yatırım için en uygun konutlardandır. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Venezia ve Vialand gibi önemli noktalar ise proje alanına yakındır. Örneğin proje konumundan tüm bu yerlere sadece 10 – 15 dakikada ulaşmak mümkündür.

200.000 m2 büyüklüğe sahip yürüyüş parkuru ve tam donanımlı spor salonu en önemli proje özelliklerindendir. Ayrıca kapalı yüzme havuzları da dikkat çekmektedir. GOP Plevne konutları, çocuklar için özel bir havuza da sahiptir. Bununla birlikte konutlar, 7 / 24 güvenlik tarafından korunacaktır. Proje alanı içinde pek çok dükkanında bulunacak oluşu önemlidir.

GOP Plevne konutlarının fiyatı ne kadardır?

GOP Plevne satılık daire fiyatları, dairelerin genel özellikleri gibi değişebilmektedir. Ayrıca daire büyüklükleri ise 60 m2 ile 200 m2 arasındadır. Dolayısıyla satılık dairelerin değeri yaklaşık olarak 600.000 – 2.400.000 TL’dir. Detaylı bilgi için 0212 615 24 44 numarasını aramak gerekir.

Benzer içerikler için tıklayınız.