Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

GOP Plevne projesinde 2+1 daire kampanyası

GOP Plevne konut projesinde kaçırılmaması gereken kampanya başladı. Fırsatlarda geçerlilik sürecinin 30 Haziran’da sonlanması beklenirken, yüzde satışların yüzde 30 indirim ile müşterilere yeni kapılar açtığı görülüyor.

GOP Plevne proje özellikleri

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding imzasıyla ortaya çıkan GOP Plevne projesi İstanbul’da sizleri beklemektedir. Merkezi konumuyla dikkat çeken proje, Gaziosmanpaşa’da 72 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olarak ortaya çıkan konutların modern mimarisi tepeden tırnağa tüm alıcıları etkilemekte. Minimal yaşamı seven bireylere uygun hale gelen projenin özellikle her bir metrekaresinde yeni yaşam çözümleri ortaya çıkıyor.

3 etap üzerinden meydana gelen GOP Plevne, iki blok üzerinden 400 daireyi bünyesine katmış ve 66 ticari alanı satışa sunmuştur. Daire seçeneklerinden 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerin alıcıların tercihine bırakıldığı projede; metrekare boyutu ise 67 ila 204 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Metro istasyonu karşısına konumlandırılan GOP Plevne konut projesi, Maslak ile arasındaki mesafeyi yalnızca 5 dakikaya indirgemiştir. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve otogara olan mesafesinin yalnızca 7 dakika olan konutların, aynı zamanda E-5 Topkapı bağlantı yoluna da sahip olduğu biliniyor. TEM üzerine 300 metre mesafenin bulunması özellikle seyahat etmeyi seven veyahut hiç durmadan seyahat etmesi gerekenlerin yüzünü güldürecek. İstanbul’a olan konumun 3,7 kilometrede olması ise neredeyse onu merkez konuma taşımıştır. Hastane, alışveriş, eğitim ve sağlık kurumları gibi başlıca önemli hizmet sektörüne yakınlığı ile bilinen proje yaşamı kolaylaştırma hedefini başarıyla gerçekleştirdi.

Projede yer alan sosyal donatılar

Sosyal imkânların zenginleştirildiği konut ve çevresinde sizleri 1.700 metrekarelik özel peyzaj alanı bekliyor. Aileler için mutlu ve huzur dolu yaşamı vaat eden konutlar; proje çevresinde yer alan alışveriş merkezleri sayesinde her türlü ihtiyaca sadece birkaç adım mesafeyle avantajları ayağınıza getirmektedir. Restoranlar, alışveriş merkezleri ve her türden ihtiyacın karşılanabileceği alanlar yalnızca yürüme mesafesindedir. Site özellikleri arasına eklenen yüzme havuzu, otopark ve güvenlik hizmetleri huzurlu ailenin anahtarını sizlere teslim ediyor.

Projede yer alan daire fiyatları

GOP Plevne projesinde teslimlerin gelecek yıl 2021 Haziran’da başlaması beklenirken, son zamanlarda kamu bankalarınca belirlenen faiz oranları proje sahiplerini harekete geçirdi. 359 bin TL üzerinden satışa başlanan konutlar üzerindeki yeni kampanya 2+1 daireler için geçerlidir. Kampanyada son tarihin 30 Haziran olduğu ve yalnızca birkaç gününüz kaldığını unutmayın. Hemen tapunun verileceği 2+1 dairelerin kampanya dahilinde fiyatları 805.000 TL’den başlaması beklenmektedir.

Detaylı bilgi için: 0212 581 44 44